Elkészítése:
A csirkemellet felcsíkozzuk és az olíva olajon a sóval és apróra vágott fokhagymával fedõ alatt feltesszük párolódni.
A gombákat megmossuk és felszeleteljük, majd a csirkére dobjuk. Nem kell rá vizet tenni, mert a gomba levet ereszt. Közben a tésztát kifõzzük.
Körülbelül fél óra elteltével a gombás húshoz adjuk a szárított tárkonyt, 15 percet fõzzük és beleöntjük a tejszínt folytonos keverés mellett, nehogy összecsomósodjon. Fél deci vízzel csomómentesen elkeverjük a keményítõt és azt is gyorsan keverve besûrítjük vele a mártást.
A kifõtt tésztával tálaljuk.
A gombákat megmossuk és felszeleteljük, majd a csirkére dobjuk. Nem kell rá vizet tenni, mert a gomba levet ereszt. Közben a tésztát kifõzzük.
Körülbelül fél óra elteltével a gombás húshoz adjuk a szárított tárkonyt, 15 percet fõzzük és beleöntjük a tejszínt folytonos keverés mellett, nehogy összecsomósodjon. Fél deci vízzel csomómentesen elkeverjük a keményítõt és azt is gyorsan keverve besûrítjük vele a mártást.
A kifõtt tésztával tálaljuk.
Egy adag kalória tartalma: kcal