Elkészítése:
2 db alma
2 db tojás
5 dkg zabpehely
0,5 csomag sütõpor
10-15 csepp édesítõszer(ízlés szerint)
fahéj ízlés szerint
Az almát meghámozva, kimagozva lereszeljük és összekeverjük a többi hozzávalóval. (A zabpelyhet akár le is lehet darálni.)A masszát medvetalp sütõformába adagoljuk (1 evõkanál 1 adag), majd elõmelegíttett sütõben 200°C-on 10-15 percig sütjük.
2 db tojás
5 dkg zabpehely
0,5 csomag sütõpor
10-15 csepp édesítõszer(ízlés szerint)
fahéj ízlés szerint
Az almát meghámozva, kimagozva lereszeljük és összekeverjük a többi hozzávalóval. (A zabpelyhet akár le is lehet darálni.)A masszát medvetalp sütõformába adagoljuk (1 evõkanál 1 adag), majd elõmelegíttett sütõben 200°C-on 10-15 percig sütjük.
Egy adag kalória tartalma: kcal