( recept képpel )
Elkészítése:
A padlizsánt pucoljuk meg, vágjuk fél centis szeletekre, majd olajjal megkent serpenyõben pároljuk 10 perc alatt átlátszóvá.
A krémet készítsük turmixgéppel, mert így lesz a legegyenletesebb és nem kell darabolgatni, meg reszelgetni a hagymát.
Dobjuk az összes hozzávalót a turmixba, majd pépesítsük össze. Hûtve fogyasszuk. (Tegyük zárható fedelû edénybe, mert különben az egész hûtõnek hagyma szaga lesz.)
Pirítóssal tálaljuk.
A krémet készítsük turmixgéppel, mert így lesz a legegyenletesebb és nem kell darabolgatni, meg reszelgetni a hagymát.
Dobjuk az összes hozzávalót a turmixba, majd pépesítsük össze. Hûtve fogyasszuk. (Tegyük zárható fedelû edénybe, mert különben az egész hûtõnek hagyma szaga lesz.)
Pirítóssal tálaljuk.
Egy adag kalória tartalma: kcal