Elkészítése:
Egy karfiolt rózsáira szedünk, és sós vízben rövid ideig elõfõzünk.
A tojások sárgáját és fehérjét elválasztjuk egymástól, a fehérjét kemény habbá verjük.
A tejfölt a tojássárgával, liszttel és sóval elkeverjük, majd a felvert tojásfehérjét óvatosan belekeverjük.
Egy tepsi aljára tesszük a félig megfõtt karfiolokat, megszórjuk a szalonnával, és a vaj darabokkal, majd az egészre egyenletesen ráöntjük a tojás maszát, és a tetejét megszórjuk reszelt sajttal.
A sütõben 200 fokon fedõ nélkül ~30 percig sütjük.
A tojások sárgáját és fehérjét elválasztjuk egymástól, a fehérjét kemény habbá verjük.
A tejfölt a tojássárgával, liszttel és sóval elkeverjük, majd a felvert tojásfehérjét óvatosan belekeverjük.
Egy tepsi aljára tesszük a félig megfõtt karfiolokat, megszórjuk a szalonnával, és a vaj darabokkal, majd az egészre egyenletesen ráöntjük a tojás maszát, és a tetejét megszórjuk reszelt sajttal.
A sütõben 200 fokon fedõ nélkül ~30 percig sütjük.
Egy adag kalória tartalma: kcal