lecsó recept
és a kalória tartalma
2012-05-30 20:36:19
lecsó
Hozzávalók 2 személyre:
- 2 evõkanál Finomított napraforgó étolaj
- 1 darab nagy Vöröshagyma
- 6 darab Paprika
- 3 darab Paradicsom
- 2 kávéskanál Fekete bors
- 3 kávéskanál Õrölt pirospaprika
- 2 kávéskanál Konyhasó
Elkészítése:
Aprítsuk, és süssük meg a hagymát az olajon, majd vágjuk kisebb darabokra a paprikákat ezt is adjuk hozzá.Aprítsuk fel a paradicsomot, és miután a paprika kissé már megpuhult, öntsük bele ezt is majd fûszerezzük.
Hagyjuk elforrni a levét, és kostóljuk meg, hogy a paprika elég puha-e (ez kb. 8-10 perc), majd vegyük le a tûzhelyrõl, és tálaljuk fõtt virslivel és párolt rizzsel.
Hagyjuk elforrni a levét, és kostóljuk meg, hogy a paprika elég puha-e (ez kb. 8-10 perc), majd vegyük le a tûzhelyrõl, és tálaljuk fõtt virslivel és párolt rizzsel.
lecsó kalória táblázata:
Tápérték adatok 1 adaggal számolva:
Kalória | 214.48 kcal |
Fehérje | 6.68 g |
Szénhidrát | 24.18 g |
Zsír | 10.23 g |
Nátrium | 1.25 g |
Élelmi rost | 11.38 g |
Tápanyag a teljes mennyiségben:
Kalória | 428.96 kcal |
Fehérje | 13.35 g |
Szénhidrát | 48.37 g |
Zsír | 20.47 g |
Nátrium | 2.51 g |
Élelmi rost | 22.75 g |
Köszönjük a receptet rzsnema felhasználónknak!
(INBÉ) Tápanyag igényemet ennyire elégíti ki:
Kalória:214.48kcal10.7%
Fehérje:6.68g13.4%
Szénhidrát:24.18g9%
Zsír:10.23g14.6%
Élelmi rost:11.38g45.5%
Nátrium:1.25g52.1%
Elkészítés ideje: ~0.5 óra
Értékelés
Hozzászólások
Hozzászólni belépés után tudsz!