Kalória Kalkulátor

-tól -ig
Címlap Receptek Rakott vajbab

Rakott vajbab recept

és a kalória tartalma


Rakott vajbab

Hozzávalók 3 személyre:

  • 50 dkg Zöldbab
  • 10 dkg Frankfurti virsli
  • 1 darab M-es méretû Tyúktojás
  • 1 evõkanál Finomított napraforgó étolaj
  • 1 dl Tejföl 12%
  • 10 dkg
  • 2 dkg Trapista sajt
  • 0.1 dkg Bors
  • 5 dkg Petrezselyem levél

Elkészítése:

Egy tûzálló tálat olajjal kikenünk. A virslit karikára vágjuk, és felhevített olajban megfuttatjuk.
Hozzátesszük a már elõzõleg kisebb darabokra vágott és megfõzött babot, megsózzuk, borsozzuk, apróra vágott petrezselyemmel ízesítjük.
Felhalmozzuk a tûzálló tálban. A tojást külön edényben elkeverjük a tejföllel, sózzuk, borsozzuk és ráöntjük a babra.
Tetejét megszórjuk a reszelt sajttal, és középmeleg sütõben szép pirosra sütjük.

Rakott vajbab kalória táblázata:

Tápérték adatok 1 adaggal számolva:

Kalória308.95 kcal
Fehérje13.75 g
Szénhidrát15.13 g
Zsír20.63 g
Nátrium0.55 g
Élelmi rost5.27 g

Tápanyag a teljes mennyiségben:

Kalória926.87 kcal
Fehérje41.29 g
Szénhidrát45.43 g
Zsír61.87 g
Nátrium1.65 g
Élelmi rost15.8 g
Köszönjük a receptet Vendég felhasználónknak!
(INBÉ) Tápanyag igényemet ennyire elégíti ki:
Kalória:308.95kcal15.4%
Fehérje:13.75g27.5%
Szénhidrát:15.13g5.6%
Zsír:20.63g29.5%
Élelmi rost:5.27g21.1%
Nátrium:0.55g22.9%
Elkészítés ideje: ~1 óra
Ha hasznosnak találtad vagy tetszett, kérlek oszd meg!
Értékelés

Hozzászólások
Hozzászólni belépés után tudsz!
Csatlakozz facebook oldalunkhoz!