Kapros csirkeragu leves recept
és a kalória tartalma
2013-09-23 20:34:29
Kapros csirkeragu leves
Hozzávalók 4 személyre:
- 2 l Ivóvíz
- 1 dl Tejföl 12%
- 1 kávéskanál Kapor
- 20 dkg Csirkemell
- 2 evõkanál Búza finom liszt
- 3 evõkanál Finomított napraforgó étolaj
- 10 dkg Répa
- 7 dkg Nyers zöldborsó
- 1 1g
Elkészítése:
A csirkemellet megmossuk és apró kockákra vágjuk. Az olajat felmelegítjük és rádobjuk a húst. Mikor kifehéredett rátesszük a lisztet és felengedjük elõször egy kis vízzel aztán fokozatosan a többit is beleöntjük. Hozzáadjuk a karikázott répát és zöldborsót.Fûszerezzük és a kaprot is hozzáadjuk. Összefõzzük majd ha puha a husi és a zöldségek is akkor óvatosan beleöntjük a tejfölt amit elõtte kicsit felhígítok és újra forraljuk.
Kapros csirkeragu leves kalória táblázata:
Tápérték adatok 1 adaggal számolva:
Kalória | 241.58 kcal |
Fehérje | 11.93 g |
Szénhidrát | 13.99 g |
Zsír | 15.49 g |
Nátrium | 0.08 g |
Élelmi rost | 2.11 g |
Tápanyag a teljes mennyiségben:
Kalória | 966.26 kcal |
Fehérje | 47.72 g |
Szénhidrát | 55.95 g |
Zsír | 61.98 g |
Nátrium | 0.3 g |
Élelmi rost | 8.45 g |
Köszönjük a receptet klafe felhasználónknak!
(INBÉ) Tápanyag igényemet ennyire elégíti ki:
Kalória:241.58kcal12.1%
Fehérje:11.93g23.9%
Szénhidrát:13.99g5.2%
Zsír:15.49g22.1%
Élelmi rost:2.11g8.4%
Nátrium:0.08g3.3%
Íz jellege:Sós
Elkészítés ideje: ~1 óra
Értékelés
Hozzászólások
Hozzászólni belépés után tudsz!