Rakott mexikói tészta recept
és a kalória tartalma
2012-01-14 16:53:43
Rakott mexikói tészta
Hozzávalók 6 személyre:
- 2 darab M-es méretû Tyúktojás
- 0.3 evõkanál Búza finom liszt
- 0.05 dl Tehéntej 1,5%-os
- 0.5 kávéskanál Konyhasó
- 1 kávéskanál Szárított petrezselyem
- 2 dkg Gyulai szárazkolbász
- 1 dkg Sonka
Elkészítése:
A tésztát sós vízben feltesszük fõni.
A zöldségkeveréket megpárolom.
A bolognai alapot a zacskón található leírás szerint elkészítem a darálthússal.
Amikor minden kész összekeverem õket és egy hõálló tepsibe teszem. A sajtot ráreszelem a tetejére és kb. 200 fokon addig sütöm, míg a sajt megpirul a tetején.
A zöldségkeveréket megpárolom.
A bolognai alapot a zacskón található leírás szerint elkészítem a darálthússal.
Amikor minden kész összekeverem õket és egy hõálló tepsibe teszem. A sajtot ráreszelem a tetejére és kb. 200 fokon addig sütöm, míg a sajt megpirul a tetején.
Rakott mexikói tészta kalória táblázata:
Tápérték adatok 1 adaggal számolva:
Kalória | 46.73 kcal |
Fehérje | 3.77 g |
Szénhidrát | 1.1 g |
Zsír | 3.06 g |
Nátrium | 0.2 g |
Élelmi rost | 0.09 g |
Tápanyag a teljes mennyiségben:
Kalória | 280.34 kcal |
Fehérje | 22.67 g |
Szénhidrát | 6.67 g |
Zsír | 18.4 g |
Nátrium | 1.11 g |
Élelmi rost | 0.54 g |
Köszönjük a receptet rubenszito felhasználónknak!
(INBÉ) Tápanyag igényemet ennyire elégíti ki:
Kalória:46.73kcal2.3%
Fehérje:3.77g7.5%
Szénhidrát:1.1g0.4%
Zsír:3.06g4.4%
Élelmi rost:0.09g0.4%
Nátrium:0.2g8.3%
Elkészítés ideje: ~1 óra
Értékelés
Hozzászólások
Hozzászólni belépés után tudsz!