Kalória Kalkulátor

-tól -ig

Impresszum

Az oldal üzemeltetõje:
LLS Informatikai Szolgáltató és Kereskedelmi Kft.
1184.Bp. Lenkei u.43/b


Használati feltételek:

Az oldal hiánypótló alkalmazásként készült. Sok oldalon vannak receptek, de azok tápértéke ismeretlen. Ez az alkalmazás segíthet a kiegyensúlyozottabb megfelelõbb tápértékû étrend összeállításában.

Az adatbázisban szereplõ összetevõk/hozzávalók/receptek ahol a forrás nincs külön megjelölve, saját gyûjtésbõl származnak, közvetlen másolásuk törvénybe ütközik, ezért azok felhasználása más oldalakon csak az üzemeltetõ elõzetes engedélyével lehetséges. Ennek be nem tartása jogi következményeket von maga után!

Az adatok nem minden esetben pontosak, valahol hiányosak, kerekített értékeket tartalmaznak vagy egy átlag számításával vannak feltüntetve egy élelmiszer csoportra, és a rendelkezésre álló információ mértékének megfelelõen vannak kitöltve.

A készételek márkanevei nincsenek feltüntetve!

A 2000 kalórás alapértelmezett vagy a felhasználó által saját részre kiszámított INBÉ értékek a tudományosan elfogadott szabványos értékek. A százalékos megfeleltetések mind a recept, mind az alapanyag oldalakon ezeknek arányos részei. Azonban nem garantált a recept vagy alapanyag pontos összetétele és kalória tartalma, ezért ezen adatok pontosságáért vagy valós mivoltáért semmilyen felelõsséget üzemeltetõ nem vállal.

Diétás étrend összeállításához kérje dietetikus tanácsát!

A felhasznált tápérték adat források közt szerepel az amerikai mezõgazdasági kutató szolgálat Agricultural Research Service nyilvános adatbázisa. Amennyiben nem talál meg egy élelmiszert a listában, itt megkeresheti (USDA tápanyag adatbázis), valamint további hasznos információkat is talál, mezõgazdasági és táplálkozással kapcsolatos témákban.

Számításokhoz felhasznált irodalom:
Rodler Imre / Új tápanyag táblázat címû könyvében található számítási útmutató alapján!
Leírások: saját kútfõ

Semmilyen az oldal használatából eredõ közvetlen vagy közvetett hibáért és/vagy bárminemû veszteségért és/vagy kárért az üzemeltetõ nem vállal felelõsséget.

Az oldal kizárólag tájékoztató jellegû számításokat tartalmaz, és csak saját felelõsségre használható.

Az oldalon található receptek egy része a regisztrált vagy nem regisztrált felhasználók által beküldött recept, ezen tartalmaknak sem a valóságtartalmát sem a helyességét üzemeltetõ nem tudja garantálni, valamint mindennemû felelõsség a receptet publikáló felhasználót illeti!

Üzemeltetõnek joga van a felhasználók által feltöltött recepteket a létrehozó bármilyen értesítése vagy hozzájárulása nélkül törölni, inaktiválni, szerkeszteni, a feltöltött képeket és leírásokat teljes joggal mindennemû ellenszolgáltatás nélkül bármire felhasználni!

Az oldal használatával a használó a használati feltételeket magára nézve kötelezõnek ismeri el és elfogadja.

Weboldal háttér kép: http://webtreats.mysitemyway.com/

Lépjen velünk kapcsolatba, írjon nekünk!
Az Ön neve
Az Ön e-mail címe.
(Erre az e-mail címre tudunk Önnek válaszolni.)
Az üzenet tárgya.
(Kérdése, véleménye mivel kapcsolatos?)
Üzenete, megjegyzése
Kattintson ide az adatok elküldéséhez!
Csatlakozz facebook oldalunkhoz!