Elkészítése:
Ez egy olyan sütemény, ami ugyan lustáknak azért nem való, de olyan amit nem-igen lehet elrontani. Ha nem is lesz a legszebb, az íze mindenképpen nagyon finom. Anyósom szokta készíteni, és mindig nagyon gyorsan elfogy. Több, mint 16 személyre jön ki egyébként a mennyiség, csak nem lehet abbahagyni az evését.
A cukorpótlót benne lehet porcukorral is helyettesíteni, de már így sem túlságosan diétás :) ha kalóriamentes édesítõt és zsírszegényebb tejszínt használsz csökkentheted az értékeket, csak nem biztos, hogy a hab jó lesz.
Elõkésztés: A tejszínt tedd be a hûtõbe, hogy hideg legyen. Egy nagy mélyebb tepsi alját rakd ki háztartási kesszel.
Elkészítése: A 3 csomag pudingport 2 csomag vaníliával és 1 liter tejjel fõzd sûrûre. Amikor meghûlt, robotgéppel keverd el 20 deka margarinnal és a 25 deka édesítõvel vagy cukorral. Öntsd a kekszek tetejére és egyenletesen kend el rajta, majd rakd a hûtõbe.
A tejszín felét verd fel a habfixálóval és egy vaníliával, majd a másik felét is hozzáöntve verd újra, de csak addig, nehogy összeugorjon. (Ha túl sokáig vered a tejszínt, vaj és savó lesz belõle!)
Öntsd a habot a krémre, kend el ezt is egyenletesen, és tedd újra a hûtõbe.
A csokoládét vagy gõz fölött, vagy teflon serpenyõben (emeld el a lángtól, csak felette tartsd) olvaszd fel, adj hozzá kakaóport, 3 evõkanál édesítõt vagy porcukrot, a maradék 5 deka margarint, és kb. egy evõkanál vizet is ha szükséges és keverd fényesre.
Csurgasd rá a hideg habra, majd tedd vissza a hûtõbe és fél-egy nap múlva, amikor a keksz megpuhult akkor tálald.